KLIK SAYA!

Sharing Doodle | #4 Munirah

Salam alaykum =)

Alhamdulillah semalam dah lepas paper BAM 3116 : Pengurusan Sumber dan Penilaian dalam Pengajaran Bahasa Arab. In short, paper Arab. heheh. Every sem punya killer subject la walaupun tu minor aku. Dia punya tajuk kursus/subjek tu sentiasa la lain2 setiap sem (macam sem lepas kitorang ambik Pengenalan kepada Kurikulum Bahasa Arab, sem depan lain pulak), tapi aku tetap lemah asal dengar je Bahasa Arab. Serius, susah. Susah bagi aku je kot. Tapi kenapa kau ambik jugak? Entah. Misteri kan?

Kena duk Maghribi nih. Pastu balik Malaysia langsung tak reti cakap Melayu haha. I gurau je. Melampau la kalau sampai macam tu sekali. 

Anyway muqaddimah di atas sangat tidak ada kaitan dengan tajuk entri.

Jadi kita teruskan dengan blogger cum doodler yang baru aku jumpa melalui blog Cikgu Ma tadi. =) Sebelum tu kita tengok sampel doodle dia.




Cepat-cepat klik gambar berkenaan untuk ke entri sebab kedua-duanya adalah FREEBIES!

Comel kan? Jadi cepat-cepat la godek blog Munirah untuk ambik doodle free pakai buat header atau apa2 ikon kat blog korang pulak. 

Oh dan ya, sekarang beliau sedang menjalankan perniagaan, iaitu Art Trade. haha aku gurau je bukan perniagaan tapi lebih kepada bertukar-tukar doodle. Kira macam barter la. Kreatif kan cara menjalinkan silaturrahim sesama blogger / doodler macam ni?



nota kaki | Malu deh bila bukak blog Munirah sebab...sebab...dia guna Bahasa Inggeris. *supan kmk*  Memang aku ini anak orang kampung...*random*

4 comments:

  1. awak pun bakal english teacher kan...guna la english walaupun kdg2 akak x leh faham semua ayat dalam entry..tp akak suka baca ^_^

    ReplyDelete
  2. wahh .. macehh byk2 ^^
    kita follow sini ~

    ReplyDelete
  3. Doodle kalau comel/sopan menarik dipandang mata..

    ReplyDelete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....