KLIK SAYA!

Sharing Doodle | #3 Cikgu Ma

Salam alaykum =)

Yerrr sangat rajin aku beberapa hari ni dok promote doodle orang kannn. padahal tengah study week kannn. satu apa pun tak sentuh lagi kannn...xpe aku tau kau bijaaakkk...(sarkastik pd diri sendiri)

Tapi xpe hidup kena teruskan (??) Jadi jom aku nak share seorang lagi blogger yang juga doodler, dan juga CIKGU. ye, cikgu. Kita sama bidang la! *muka derpina* Eh aku xpasti cikgu in training atau cikgu dah masuk sekolah, tapi nama dia di dunia blogger ialah Cikgu Ma. Beliau melukis doodle sendiri dan setakat yang aku dah explore, dia cuma lukis doodle perempuan, sebab katanya dia cuba lukis doodle lelaki tapi TERjadi serupa pondan pulak jadi dia xnak publish bagi jadi freebies. heh. 

Nah sampel doodle Cikgu Ma. Klik gambar untuk terus ke entri.



Dan bukan setakat lukis doodle, Cikgu Ma memiliki jejari seni yang gigih *kemain aku bodek kan. haha gurau2* Dia beli tudung kosong dan jahit hiasan maniknya sendiri. Tudung crown memang tengah in-trend sekarang jadi tak hairanlah harganya boleh sampai RM80. Bagus beli tudung kosong dan buat design sendiri. Jimat. 



Aku baru jumpa blog ni jadi tak banyak yang aku tau pasal akak ni, jadi jom kita redah:

Blog : Another Me

*updated | Cikgu Ma, Ipg samarahan tu IPG Kampus Tun Abdul Razak, kan? heheh. KPLI jqaf? =) kakak la ni. Sorry kalau saya terkasar cakap. =)

[Sharing Doodle | #1 Mel Amalina]
[Sharing Doodle | #2 Wan Hazel]

nota kaki | Beli tudung koshibo online pastu manik pilih di Satex. Wah. Sangat jimat. Asal rajin jela.

6 comments:

  1. hihi...malu plak rasa kena promote kat sini....

    terima kasih murni... ^_^

    akak baru belajar2 lukis...kalo tengok entry2 sebelum ni yg ada doodle akak, memang mcam2 rupa....x der identity lagi...^_^

    yaaa...panggil akka jerr..dah berumo dah...tapi...(ada tapi) blum 30 ^_^

    ReplyDelete
  2. c.ma memang pandai melukisss :)

    salam, selamat kenal2 ..dtg dr blog c.ma :)

    ReplyDelete
  3. haiii..salam kenal..dtg dari blog cikgu ma...

    ReplyDelete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....