KLIK SAYA!

Sharing Doodle | #1 Mel Amalina

Salam alaykum =)

Doodle sangatlah comel. And it's amazing to know how some people drew and designed them effortlessly. Sangatlah respek pada pelukis dan pencipta doodle2 yang kreatif, especially doodle muslimah. =)

Perkenalkan pelukis doodle ini Mel Amalina Ini antara doodle latest dia. Very the beautiful and creative dan kalau tak silap semua doodle dia ada quote. Aku suka.



Ok, so jom terjah:



nota kaki | Aku pun terer buat doodle jugak. Sangat. Sampai berpages2 doodle aku lukis. Saja tak nak upload sebab aku sendiri pun rimas tengok. haha. buat perabih kertas je. [Doodle = contengan.]

3 comments:

  1. Assalammualaikum..tenkiu murni for this post..sy appreciate it

    :)

    ReplyDelete
  2. Doodle mel memang comel..kagum dengan bakat die ^_^

    ReplyDelete
  3. Allah, comel sangat doodle ni.

    ReplyDelete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....