KLIK SAYA!

Segmen Pencarian Bloglist Februari by Miss Tiey

Salam alaykum =)




Yerrr ni la kerja aku seharian ni..godek blog orang pastu join segmen. Biarlah datang seribu segmen pun aku sanggup join!...asalkan dalam cuti ni la. Lepas cuti ni entah sempat ke tak nak blogwalking. Praktikum dah nak dekat tarikh submit assignment pun dah nak habis.  Awal-awal cuti ni takpe la kot sekali-sekala join segmen. =)

Btw, Miss Tiey ni Blogger Sabah, which is quite rare untuk ditemui (bagi aku) sebab aku spesies tak rajin bw. Unless orang singgah blog aku dan orang yang follow dan orang yang komen; in short, orang yang tinggalkan jejak kat blog aku. Dan yang ni aku jumpa dari blog ALS, dan masih fresh lagi so tak salah aku join. Aku suka masuk bloglist (takmalu. haha)

Yep, nak join? Klik banner berkenaan =)

5 comments:

  1. *thaanx for joined*saaalah cakap laaa pulak , hihi

    ReplyDelete
  2. Salam, Bella terjah sini sambil follow :D

    ReplyDelete
  3. membalas kunjungan dari segmen yang sama :)

    http://diebadhie.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

    ReplyDelete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....