KLIK SAYA!

Nak saya review blog anda? by Miss Ra

Salam alaykum =)

Haha, segmen ketiga untuk hari ini! Haha (gelak awkward) 

Baik aku suka segmen blog review sebab penganjur segmen akan review blog dan bagi honest opinion pada kita, dan aku suka komen membina (betulkah? asal tidak menusuk jiwa, ya ^_^) Jadi aku tak teragak-agak nak join segmen ni oleh Miss Ra,


"Nak saya review blog anda?"



Untuk join, sila klik banner di atas. Bukan banner nuff (kalau nk klik pun xpe heheh), imej atas ni.

Syaratnya mudah,  antaranya ialah peserta kena review mengenai blog penganjur.

Ok my review tentang blog Miss Ra:
  • Aku suka header dan sidebar title blog ni sebab fesyen blog macam ni la yang aku nak buat masa mula2 jadi blogger dulu. Still suka sebab ia nampak kemas dan chic. =) Bukan bodek, serius bukan. Serius.
  • Cuma walaupun penganjur sangat sukakan warna pink (perhaps. sebab banyak tulisan pink), tapi saya CADANGKAN, cadang je tau, cadang - yang tulisan2 kaler pink tu dibagi shadow atau dibesarkan sikit font nya atau simply tukar ke warna pink gelap sikit, sebab background dah cerah, bertembung pulak dengan warna pink muda, jadi agak mengganggu mata. Yang kaler biru tu jugak. =)
Oh ya, lupa. Walaupun penganjur tak kata suruh review dekat entri tapi sengaja je buat sebab nak tolong promote sekali. Jadi readers join la jugak ye. Kita meriahkan segmen orang, kot2 nanti bila kita pulak nak buat segmen pun meriah jugak ^_^



1 comment:

  1. thanks awak :D susah2 jaa buad entry sekali hehe , okay nty saya perbetulkan . thanks lagi sekali . nty saya review blog awak jugak . tunggu k ? hehe :)

    ReplyDelete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....