KLIK SAYA!

Gambar Bercerita (27 gambar)

Salam alaykum =)

Entri ini saja dipublish untuk lepaskan rindu buat entri walaupun sekarang tak ada idea. Layannn...



Pekan Lawas yang lengang pada waktu tengahari. TENGAHARI ya.


Oh si Putih yang suka tidur di atas dekoder ASTRO. Kalau terer cuba teka channel apa nih. Dapat jawab aku bagi set ASTRO Njoy free heheh.


Kucing kat rumah nenek aku. Cuba kira berapa ekor. =D


Kenangan Bengkel Add Math 2008. Takde pen merah pun kan heheh. Aku tak bagi tunjuk kat cikgu pun =D. Segan.


Pavlova Mangga by Murni Salwani. Fresh cream yang enak dipadu dengan mangga epal yang manis dan empuk (??) . nyamnyam...


Yeah ini dia Si Handsomeku. Tapi sorry back profile je dapat bagi. Punyala susah nak ambik gambar dia ni, because my grandmama is watching...


Anak arnab dan anak tupai. Back profile lagi haha. Anak tupai ni bapa aku jumpa masa dia nak mesin rumput, terjatuh dari pokok kot. Nak letak balik tak tau mana sarang dia jadi kami adik-beradikkan dia dengan anak arnab yang lain. Tupai yang minum susu arnab. 1 Malaysia.


Lalala my best picture! Anak-anak arnab yang berumur 2 minggu di dalam poket baju adik aku. haha. 


Ok ini masa fly ke Miri. Pakai twin otter. Dan macam biasa, saya bersauna di dalam kapal terbang berkenaan. =)) Cantik kan awan?


SubhanAllah! Hari nak hujan!



Ok meh test ilmu Geografi sat. Kenapa sungai tu bentuk macam tu dan apa yang berbentuk seperti ladam kuda itu? (aku macam terbagi jawapan terus...)


Ya kalau anda fly dari Lawas ke Miri, mostly view yang anda akan dapat dari tingkap Twin Otter *takda plane lain* ialah ladang kelapa sawit, hutan dan again, sungai.


High heels for take-aways!


Pesanan cleaner. *senyum kambing*




Kucing-kucing Puan Dayang Putri. Standard kan bulu dia. Sikit lagi nak masuk breed Snowshoe.


Langit Ilahi. SubhanAllah... 
*masa ni kami sekelas JALAN pusing padang. =D*



Jelly. =D


Wangi dan anak-anak sedang bersiar-siar.


Wangi dan anak-anak sedang bersiar-siar. [Part 2] =D


The Beatles =D


Putih sedang menikmati Friskies perisa baru Ocean Platter. Kucing anda pula bagaimana?


Tadi Jelly. Ini Panjang =D Kucing saya yang suka meniarap tu..


Dan ini Wangi dan anak-anak =D 


Masjid al-Muallimin, IPBL dari Blok Pentadbiran Baru.


...dari Blok Pentadbiran Baru.


Piknik! Ada orang bagi tikar. =D


"Ok itu saja."

3 comments:

  1. posing The Beatles versi mewmew....so cute! Hahaha

    ReplyDelete
  2. Sedapnya makanan tu.. Dahlah perut ngah lapar ni :)

    ReplyDelete
  3. ngehehehe..TQVM bg kredit kt i...btw... y u no baking any cake anymore? remember... dun ever give up !! (asal kamu ingt ya... sy nggak suka orng yg nggak berusaha langsung give up..orite...we know u can do better.. y? bcoz it';s in our blood...ngahahaha... )

    ReplyDelete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....