KLIK SAYA!

Kepada followers sekalian..

Salam alaykum =)

Kepada followers yang dah sertai tapak Life in Pixels ni, yang dulu namanya "In This Small World of Mine", 

Terima kasih. Terima kasih. Terima kasih *tepuk, tepuk terima kasih!*

Bagi recent followers yang sertai tapak ni lepas join segmen mcm dalam entri Segmen: Tambah Follower Blog sampai 1000+, Segmen Ayu: Saya Blogger Dari... dan Segmen: Bloglist Ramadhan, mana yang saya tak sempat hit back dan follow tu, saya minta maaf sangat sebab tak sempat nak kunjungi blog anda dalam masa terdekat ni. 

Untuk makluman anda, sekarang merupakan tempoh kemuncak dalam semester bagi mereka yang mengikuti program ijazah perguruan di IPG sebab banyak assignment nak kena submit, projek nak kena langsai dari pre sampai la ke post mortem, banyak aktiviti nak kena jalankan, banyak pfolio nak kena buat dan kemaskini dan banyak yang perlu diselesaikan sebelum tamat semester ni. Macam biasa la kan dah nak hujung sem. Nak wrap up sebelum masuk sem baru dengan muka fresh balik. heh.

InsyaAllah lepas habis ribut taufan ni saya akan tunaikan janji saya untuk kunjungi blog anda.  InsyaAllah.

Kepada follower baru pun sama. InsyaAllah, ada kelapangan saya akan kunjungi blog anda juga.

Terima kasih. Terima kasih. Terima kasih. =)

Terima kasih sebab kunjungi blog tak seberapa ni. Harap entrinya dibaca juga ya. heheh


1 comment:

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....