KLIK SAYA!

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....

Salam alaykum =)

Sebenarnya tujuan aku buka laptop ialah untuk buat kertas kerja yang perlu dihantar esok.

Tapi aku teronline dan terbukak dashboard dan terblogwalking.

Semua tak sengaja tau. heheh.

Dan aku terjumpa segmen ni. Harus ikut nih. Nak tinggikan martabat blogger Sarawak. *apaqah?

klik gambar kalau nak join


1. Saya blogger dari Lawas, Sarawak. *kena detail, sebab nak jemput orang datang beraya. hihi*

2. Aku tag Cikgu Vina


14 comments:

  1. hai dear..tq join segmen ayu..blm sampai sarawak lg..hehe..nti ayu updates warna hijau ya ;-)

    ReplyDelete
  2. oooo...orang sarawakkkk..., ramai blogger dr sana

    ReplyDelete
  3. hurmm mana blogger pahang.nak jugak join

    ReplyDelete
  4. kmk blogger dri swak juak..salam perkenalan

    http://umikasum.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  5. ayu dah updates,hijau gitu..hehe..jom tgk takut tercicir,sambil tambah kenalan ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  6. hye salam kenal..nurul blogger dr melaka tapi keja kat putrajaya

    dr segmen yang sama
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    tak pernah sampai serawak lagi.teringin nak pegi=)

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan dari negeri Jiran.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  8. hye..saya blogger dari nepal.. salam kenal..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. hye! saya blogger dari KL..dah follow sini..jemput la ke blog sy...salam ramadhan... :)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  12. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

    ReplyDelete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....