Monday, February 11, 2013

Segmen : Ramaikan follower 2013 by NurulFHMT

Salam alaykum =)

Segmen seterusnya yang saya join ialah (as you can see above) Ramaikan follower! 




Tak, aku tak gila populariti, cuma nak tarik orang pergi blog dan baca entri itu saja. Kalau jadi silent reader pun tak kisah...


Kalau nak join sekaki, sila klik banner.

So, the picture tells all. =)





Share:

52 comments:

  1. bukan populariti yang di carikan,yang penting dapat kenal blogger-blogger lain,betul tak? :)
    n terima kasih sudi join segmen ini. senarai peserta telah di update dan akan di update dari masa ke semasa,bolehlah blogwalking terlebih dahulu,senarai peserta yang seterusnya akan di update nanti ye ;)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    ReplyDelete
  2. hi... salam kenal..datang dari segmen yang sama.... followed you...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan~ dah follow awk~
    sudi2 la follow cik siti ye~ ;)

    http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    selamat bersegmen semua~

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama , Done follow !

    http://sweetbabyblue.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  5. singgah + follow dari segmen yg sama. Salam perkenalan :)

    http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  6. http://admire19.blogspot.com/


    Datang dari segmen yang sama :)

    done follow .

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak,

    Jom follow saya jugak kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  9. salam ukhwah....
    dah blogwalking kat cni...
    jom blogwalking saya pulak
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  10. salam ukhwah....
    dah blogwalking kat cni...
    jom blogwalking saya pulak
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  11. salam sillaturrahim...
    da follow sini...
    jom follow Za balik..^_^
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..dtg dr segmen yg sama>>>http://tikahada.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html cantik blog ukhti..^_^

    ReplyDelete
  13. Hanis dari segmen sama . Follow sini .
    Follow Hanis http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  14. follow u!=)

    http://ynarazali.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    saya memerlukan bantuan anda
    DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    done follow you :)

    ReplyDelete
  16. done follow., dari segmen y same jgk., jemput lah singgah.,

    http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  17. Join segmen ni jugaaa !
    heh jom singgah blog saya :)

    http://eyradanstory.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yang sama, follow saya balik okay ? ;*
    http://khairunnisamystery.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama,done follow..follow back :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan~
    Dari segmen yang sama , Done follow you (。◕‿◕。)
    http://dielala.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  22. Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  23. Salam kenal..

    dari segmen yang sama

    jom singgah sini plak..=) http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html#comment-form

    ReplyDelete
  24. salam kenal..akk dr segmen yg sama..singgah dan follow sini..harap sudi follow akk juga ya//:)

    http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  25. hye hye hye ..
    datang singgah sini dari segmen yang sama ..

    nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

    http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    btw done follow awak :)

    ReplyDelete
  26. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  27. My blog tak se-awesome blog neyy . Done follow you . Follow back kay .

    Jom join segment saya jom

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

    ReplyDelete
  28. Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

    ReplyDelete
  29. selamat bersegmen dear :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  30. Singgah dan follow sini dari segmen yang sama,jum follow sini juga 
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum.. dari segmen yg sama

    http://cikkhurus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum ! Selamat berkenalan :) , dari segmen yang sama . Sudah follow awk :) Follow sini jugak :)
    http://arnilala.blogspot.com/2013/03/assalamualaikum-semua.html

    ReplyDelete
  33. dah follow sini follow kita balik dari degmen yg sama
    http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  34. hi,salam kenal..:) dari segmen yang sama ,done follow sini :)
    http://dilaella.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete

  35. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html
    bw sini dri segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  36. Salam kenal...dtg dari segmen yg sama dan dtg melawat sambil tgglkan jejak.

    jemput ke 'rumah' saya http://imaneeda.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  37. salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum.. datang dari segmen yang sama.pserta 128..
    rennyenqop.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html
    singgah sini n follow, Salam kenal ^_^..

    ReplyDelete
  39. dari segment yg sama..

    jom join GA nie..cuma perlu comment.. http://www.sigadismerah.my/2013/04/simple-giveaway.html

    tq..

    ReplyDelete
  40. Singgah dari segmen yg sama :D

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  41. Salam singgah n done follow.

    follow back..

    ReplyDelete
  42. Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  43. Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  44. Selesai follow di sini.jom lawat saya balikisyadkisya.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  45. datang dari segmen sama dan terus follow! salam perkenalan :)

    http://theall-one.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  46. jalan jalan :) done follow .. meh la singgah http://patungpink.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html *saya budak baru

    ReplyDelete
  47. Datang dari segmen yg sama ! Follow Back. http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  48. Dtg dri segmen yg same..Follow me back. :D

    http://iamdongholover.blogspot.com/2013/05/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  49. SALAM.

    JAMIL JOIN SEGMEN NIE

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html


    JAMIL JOIN SEGMEN NIE http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    JOIN SINI YE

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-suka-suka-je-lah.html

    ReplyDelete
  50. salam..
    done join u..datg dr segmen yang sama..:)

    http://vitaminaisyah.blogspot.com/2013/09/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....