Sunday, February 10, 2013

Segmen Follower 2013 by Yaya NHA

Salam alaykum =)

Wah lama tak join segmen. Sengaja sebenarnya tunggu aku make-up blog ni dulu baru join segmen balik. Jadi sekarang touch-up dah complete, tak payah kot nak fancy banyak2 ni pun dah rasa terlalu fancy. Nanti muntah hijau pening kalau blog aku meriah giler. Ok done membebel.


Kalau nak join sekali sila klik banner ni.



Memandangkan tahun 2013 bagi aku ialah tahun perubahan jadi dengan join segmen ni aku harap akan ada perubahanlah dari sudut bilangan followers blog ni yang macam siput pada tahun-tahun sebelumnya. Tahniah pada saudari Norhidayah sebab segmen macam nilah yang bagi peluang pada bloggers baru dan bloggers terbantut macam aku ni. sedeh. 


Followers sekarang : 156 orang. 
Rasanya newbie la kiranya sebab blog ni ditubuhkan pada tahun 2012, walaupun aku dh berblogging sejak 2010. Blog yang dulu tu dah delete sebab banyak sangat entri merapu. 

Done.
Share:

11 comments:

  1. wah! banyak juak follower, saya baruk jak sikit huhu...come and check my blog at www.molotovcocktailz.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Senarai peserta sudah siap , Mari kita tengok , Anda di senior section or Newbie section . Hehehe , Alang-2 tu promotee la sekali ye . XD

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-segmen-followers-2013.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen =)
    maok juak join blogger sarawak ya.
    thanks ^^

    ReplyDelete
  4. Balas kunjungan :)

    Salam kenal dear :)

    ReplyDelete
  5. PERHATIAN . ADA UPDATE YG GEMPAK , SILA KE BLOG YAYA UNTK MAKLUMAT .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  6. Join sama =)
    http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/02/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yang sama . Follow back myb ? Thank You .

    ReplyDelete
  8. dtg jln2 balik n follow dari http://misshdyh.blogspot.com/

    ReplyDelete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....