KLIK SAYA!

Semester 4

=) Assalamualaikum..

Alhamdulillah dah semester 4. Dah 2 setengah tahun dah kat sini. Syukur lulus ujian sem lepas. nightmare waktu cuti.

Tapi aku rasa berat berat berat sikit nak masuk sem baru ni. Limaza? 

Akhirnya sampai turn aku untuk jadi penolong ketua kumpulan. Oh my. Jawatan paling menakutkan. Anda yang pernah rasa ofkos paham. Seram sebab selama ni aku buat dunno je kalau lecturer ada bincang2 dengan ketua kelas pasal hal2 ehwal kelas ni semua - booking kelas, habiskan jam kredit, sesuaikan waktu kuliah, remind2 member, jumpa2 lcturer, isi borang tutorial, buku kehadiran etc.etc

So how?


Apa2 pun gudluck to me.

Untuk sem 4 punya subjek :)

PIM 3107 - Pendidikan Akhlak SR
PIM 3108 - Pengajaran Jawi SR
PQE 3102 - Ulum Al-Quran dan Hadis
EDU3105 - Teknologi dalam Pengajaran dan Pembelajaran
WAJ 3107 - Seni dalam Pendidikan
BAM 3116 - Aplikasi _______ [xingat] Bahasa Arab




7 comments:

  1. Alhamdulillah. dah pernah jadi Penolong Ketua Kumpulan masa sem 2. Sekarang ni baru masuk sem 4, jadi SU pulak. :)

    ReplyDelete
  2. slm..suka follow blog awak ni..cute sgt..tahniah..akak nk tanya masa sem 4 ni ada tak kena buat kerja kursus BAM3116? kalau ada..bleh x akak nk mnta jasa baik adik upload kan asgment tu?akak nk tgk ..kalau xkberatan la..syukran dik.

    ReplyDelete
  3. slm..suka sgt tgk blog adik nih..cute..tahniah..akak nk tya dlm smester 4 ni kena buat asgment x utk bam3116?bleh x adik upload utk akak buat panduan..kalau xkberatan la..syukran dik ..

    ReplyDelete
  4. slm..suka follow blog awak ni..cute sgt..tahniah..akak nk tanya masa sem 4 ni ada tak kena buat kerja kursus BAM3116? kalau ada..bleh x akak nk mnta jasa baik adik upload kan asgment tu?akak nk tgk ..kalau xkberatan la..syukran dik.

    ReplyDelete
  5. slm..suka follow blog awak ni..cute sgt..tahniah..akak nk tanya masa sem 4 ni ada tak kena buat kerja kursus BAM3116? kalau ada..bleh x akak nk mnta jasa baik adik upload kan asgment tu?akak nk tgk ..kalau xkberatan la..syukran dik.

    ReplyDelete
  6. slm..cute blog adik..tahniah//akak nk tanya dn mnta jasa baik adik bleh tak adik upload asgment yg adik buat utk bam3116..kalau ada la..utk rujukan akak ..syukran.

    ReplyDelete
  7. Akak baiti saidi,
    alfu syukran komennya sampai 5 yeaa...heheh dan sy dengan muka xmalu pergi publish semua. *gelak ayu* oh BAM 3116 : Pengurusan Sumber Bahasa Arab? Asignment kitorang buat bbm multimedia tajuk 'man ana?'. Kalau nak share kat sini bahan tu dah xde kat saya, sbb laptop crash dulu. ada kat member tp dia punya laptop pun problem jugak. copy yang ok ada kat lecturer je.
    nanti sy cari kalau ada yang draf punya.
    kalau akak nk mintak tolong mcmana kitorang buat..sy boleh explain. tp kami punya bahan simple je, pakai powerpoint, audacity, recorder kat handphone, movie maker. tu je. edit2 gambar pun pakai powerpoint (CS3 cuma untuk extract gambar (buang background)). kami pakai suara sendiri, dari suara comel ke suara jantan semua boleh buat hihi. memang best buat kak tapi kalau laptop crash memang meroyan la...

    ReplyDelete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....