KLIK SAYA!

Kembar aku??

Salam. 

Bukan selalu kan orang ada kembar? Rasa beruntung sungguh, jadi aku nak cerita la sikit pasal kembar-kembar aku.

Kembar-kembar?

Hehe. Banyaaak kembar-kembar aku. Diorang pun ada blog. Siyes. Ni snipshot blog2 diorang.

Lori Lindsay

Mihai Tamsila

Wooster

....


Haha. Sebenarnya bukanlah kembar fraternal mahupun identical, tapi kembar nama. Dan aku perasan kesemua blog2 ni adalah blog orang2 yang minat ambik gambar, even ada dslr lagi. Professional photographer. Pegi la terjah, serius gambar diorang cantik2.

Aku pun ada dslr.......kakak punya . hehe

Masa aku tukar nama blog ni dari 'In this small world of mine' kepada 'Life in Pixels', fahaman aku ialah aku nak bercerita benda2 yang aku jumpa dari internet etc. 

 Dari dulu aku suka perkataan pixel ni. ntah pape...



1 comment:

  1. Hello, saya menggunakan Google Translate untuk menulis ini, jadi saya berharap ia mula merentasi ok.Dunia kecil!Saya telah melihat beberapa laman web dengan nama yang sama.Minda yang hebat berfikir sama!Ha!

    ReplyDelete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....