KLIK SAYA!

Bracelets yang sangat awesome!

Salam alaykum =)

Aku agak fond dengan aksesori macam bracelets, earrings, purse, jam tangan etc jadi jangan terkejut sebab suddenly post entri promote barang macam ni. Biasalah fitrah wanita nak berhias tapi berpada-pada jangan sampai nampak aurat. =) 

...aku pun teringin bila tengok ni huhu.





...dan BANYAK LAGI pilihan jadi sila klik laman ini Qoo10 banyak giler choice sampai semput aku tengok tapi lagi semput sebab duit tadak sekarang huuuu~ 

Tapi don't worry harga retail cuma RM17.60 untuk semua bracelet. Campur shipping kalau yang biasa punya tambah RM2.60; tapi kalau nak yang cepat sampai kau tambah RM11 lebih kalau tak silap. Dan bila dah pernah beli barang dari site ni you'll be entitled to coupons yang membolehkan anda dapat beli bracelet ni, sebagai contoh dengan harga RM 6.30 je. Affordable dan yang pasti meleleh tengok banyak design.

Ni bracelet Korea jadi akan ambil masa 6-10 working days untuk barang sampai ke tangan anda. Oh aku nak satu. Satu pun cukuplah. 



4 comments:

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....