Saturday, March 1, 2014

Klik iklan!

Assalamualaikum. =)

Alhamdulillah minggu depan dah masuk minggu keenam berpraktikum di SKRT dan alhamdulillah sekali lagi semuanya berjalan lancar except for the assignment Bimbingan dan Kaunseling dan Action Research. Sangat slow perjalanan keduanya. Nasib baik BnK ada extend, tapi proposal AR kena hantar by this week so expecting to be rejected a few times heheh.

So di kesempatan ini, ana tengah buat RPH di kafeteria sebenarnya sambil bukak laptop download videos yang bercampur baur antara BBB dan movie dan Runningman. Haiyoh. Dunia yang fana.

Lama tak buka blog jadi termembebel sikit. harap maaf.

Ana bukak churpchurp dan rasanya lama tak cari duit. Jadi bloggers dan readers sekalian, hanya satu klik diperlukan dan tunggu fully load dan anda sudah membantu saya hihih jadi silakan....

1. Share your most epic travel photo to win a RM1000 Agoda.com voucher! #TravelHappy #ad 

2. Anybody watches "You Who Came From the Stars"? You might recognize this! #laneigelipstick #laneigemalaysia

Tak banyak...2 je...(sebenarnya ana pun terkejut sebab sambil taip ni sambil bukak churpchurp dan rupanya tinggal dua je promo huhu)

Jadi terima kasih banyak pada yang dah klik dan tunggu fully load. =)

Selamat berhujung minggu! Thanks for reading!
Share:

1 comment:

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....