Tuesday, May 14, 2013

Klik Churp Churp saya, saya klik Churp Churp awak.

Assalamualaikum =)

So the title tells all, right? Jadi, anda klik iklan saya ni, dan saya akan klik iklan anda. Klik, biar full load, dan lepas tu nak tutup sukahatilah. 


Lepas tu tinggalkan komen atau link iklan2 anda untuk saya klik pulak. Nak buat entri macam ni lagi senang. 

Dan oh ya, ini bukan segmen. Saja suka2 tersemangat nak cari duit...

"hoo senang kan.."

Share:

3 comments:

  1. Kamek dah clear cache and click tapi sik tawuklah earning kitak ada nait ka sik.. Hihi..

    ReplyDelete
  2. http://my.sharings.cc/pinkituchomel94/share/SamsungGalaxyS4/

    http://my.sharings.cc/pinkituchomel94/share/CornettoUdaNDara

    http://my.sharings.cc/pinkituchomel94/share/AstroExplorer

    http://my.sharings.cc/pinkituchomel94/share/OnlineLahTauke

    Dah klik yg awk . Click lah yg sy pulak :D

    ReplyDelete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....