Wednesday, May 8, 2013

Jemputan Kahwin

Assalamualaikum =)

Barakallahulakuma wa baraka alaikuma wa jama'a bainakuma fil khair~~

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

Sangat jarang menerima jemputan perkahwinan, dan lagi jarang apabila menerima 5 jemputan kahwin dalam tempoh yang singkat. Selama ni memang la pernah terima invitation tapi manisnya kali ni sebab semua orang yang aku kenal, seniors dan juniors masa di IPG ni dan SMKAM dulu. Ukhuwwah menambah perisa hubungan (ecewah ayat!) Dan yang dijemput ialah Murni Afiqah dan keluarga, bukannya Encik Usop Buntak dan keluarga. Heheh note that! kekeke..ana sudah adult ya. 




Jemputan Kahwin Kak Yani dan Abang Yan. =)

Dan semenjak FB boleh invite orang pergi event ni...



*senyum kambing* Ini bakal mempelai :

1. Yazid bin Bujang & Nurul Izyani bt Yaacob (2 Jun 2013)
2. Tengku Muhammad Shahrul bin Tengku Abdullah & Nur Fazirin bt Mohamed Nasir (1 Jun 2013)
3. Muhammad Amir bin Osman & Nurul Atiqah binti Khairul Nizam (25 Mei 2013)
4. Farli Sabdari & Norliza Jayudin (1 Jun 2013)
5. Mohammad Zul Hafiz Johan & Siti Hajar Dzulkapli (25 Mei 2013)

Tapi masalahnya...memandangkan semua majlis masa cuti sekolah, of course aku di rumah, tapi tempat dia jauh2 mak ai.. Kak Yani dan Kak Yen (Fazirin) punya walimah kat Kelantan...Liza pulak kat Tawau. Kak Nuyul kat Limbang, nasib dekat tapi entah aku tak tau dapat pergi ke x. Sebab passport dah expired huhu. 

Nampak gayanya doa dari jauh jelaahhh...

5 buah masjid bakal dibina. Alhamdulillah. Moga jadi Baitul Muslim yang indah, diseri anak2 soleh dan solehah, amin...
Share:

10 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. u, do u remember my project related to designing zhe wedding card. me finish it already n my client very zhe berpuas hati... me use rugged n cute as a theme and blue for the theme colour. later u tgok kt rumah k.. it's a surprise . So, me cannot upload it anywhere..hikhikhik.... n me got kerja tmbhn also.. not 1 but 2...mwehehe...

    ReplyDelete
  3. sangat suka merosakkan grammar =_="

    ok we'll see if it'll be surprising tehee. what kerja tambahan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. hahahha... normal is boring... not my word aa... but our blvd bapa said so.. long2 time ago n amazingly aku msh ingt..bhahaha... kerja tmbhn? zhe friends of mine want me to b their photographer for their wedding..!!!..cool kn..haha.. n last n8 i got call fr zher cmpny i used to work wif..n...n.. dorang minta khidmt aku yg nd sbrapa ni again !!! double cool ok...p, yg sodeyyhhhnyaaa...huuuu.. me got exam on 13th laaa... waaaaaaa... *nangis mcm lija mok ekot bapa jalan*

      Delete
  4. Wah, 5 sekaligus. Niceee. :D One thing I hate bout weddings is the people there will ask "kamu bila lagi?". Ahah i know its some kind of joke but adoh, so annoying aite. Hahahaa.. Grr. Ttba lak emo XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. vee..blum pergi gk dah ditanyak soalan ya...ngga ktk komen dbah tok =p

      Delete
  5. Awak pulak bila nak mendirikan masjid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...dah agak dah ni. hehe. biarlah rahsia...

      Delete

Anda nak komen? PILIHAN BIJAK! Sila, sila....